All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Benzin Ladtanke

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Benzin ladtank 120l m. låg 12V pumpe

  8.995,00 kr. excl tax
  • Ladtank 120l Plast med 12v pumpesæt til benzin, leveres med låg.
  • Varenr. 10222 - Cemo

  Benzin ladtank 190l m. låg 12V pumpe

  9.595,00 kr. excl tax
  • Denne ladtank er lavet af plast og kan opbevare optil 190 liter benzin. Som en del af udstyret har transporttanken en 12 volts pumpesæt, som kan levere optil 40 liter i minuttet. Ladtanken sælge med låg og er med i prisen.
  • Varenr. 10223 - Cemo

  Her finder du vores udvalg af benzin ladtanke. De benzin ladtanke vi sælger er produceret af Cemo. På nuværende tidspunkt har vi kun to varianter af tanke til benzin, det er med henholdsvis kapacitet på 120 liter og 190 liter. Begge er lavet af plast og er godkendt til ADR kørsel. De er udstyret med elektriske 12 volts pumper, som begge kan yde 40 liter i minuttet i flowrate. Udover forskellen på hvor meget de kan indeholde, så er dimensioner lidt anderledes i højden.

  Vi tilføjer og fjerne løbende tanke, så vi altid har de bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Der kan være flere årsager til vi ikke har netop den benzin ladtank du søger efter. Der bliver ikke solgt nok af produktet til at kunne have på lager. Benzin ladtanken er udgået eller udgår om ikke så længe fra produktionen. Producenten introducerer snart en nyere eller billigere version.

  Benzin Ladtanke